Viva la vevve

♥ It´s my life, med allt från dagliga livet till hundträning ♥

Riktig vår värme

Publicerad 2010-03-29 14:30:10 i Viva la vevve,

Det är helt underbart väder ute idag, solen värmer riktigt skönt så idag blir det att inviga jackan jag äntligen bestämt mig för att behålla, funderar dock på att köpe en skinnjacka som jag hittade i tyresö centrum igår också, men den skulle ha varit en storlek större så jag kan få under en tröja också, så vi får se hur jag gör.
I lördag hade vi det jätte trevlig L bjöd på lasange och en lugn kväll, efter att barnen somnat hade vi tänkt se en film, men då var jag så trött att jag fick lov att tacka för mig ochg åka hem och sova, och sova det gjorde jag somnade halv tio och sov gott hela natten, dock somnade jag när jag kom hem från jobbet igår också och sov tills A kom hem med kebabrulle till middag, sen somnade jag om och sov till 12 idag. Kan inte förstå varför jag är så himla trött hela tiden, men i påsk ska jag ju hem till falun och då får jag passa på att vila upp mig.
Nu ska jag iväg till jobbet och ikväll ska jag försöka få tag i dem som hyr ut kvarterslokalen så vi kan ha 30 års festen där, kan bli lite svårt att få in över 40 personer i vår lilla lägenhet, hoppas bara den är ledig det datumet som vi ska ha festen.

Om

Min profilbild

Veronica & Aphrael

Jag och Aphrael startar vår första lydnads tävling den 14 oktober, tidigare har vi bara ställt ut med bra resultat första utställningen blev det både hp, bir och big 5 sedan har vi fått släta ettor. Men tack vare en dålig dommare som skrämde aphrael har vi fått jobba med att socialicera henne igen hon har alltid varit skeptisk mot främlingar men efter den dåliga erfarenheten i utställningsringen har jag fått kämpa ordentligt med hennes rädsla. Och när jag väl fått bukt med den och bestämt att vi ska vara klara med LP1 i sommar så visar det sig att hon har patella luxation och behöver opereras, operationen gick bra och nu tar vi nya tag. I övrigt handlar bloggen om mitt liv och våran resa genom hund kurser, träningar och tävlingar, välkommen till vår vardag ____________________________________ ♡ Jag är den jag är, aldrig att jag skulle ändra mig för din skull, men just därför kommer älska mig ♡ (mitt motto här i livet)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela