Viva la vevve

♥ It´s my life, med allt från dagliga livet till hundträning ♥

Lite stiltje här på bloggen...

Publicerad 2012-02-07 13:10:51 i Viva la vevve,

Har helt enkelt inte haft någon lust att blogga, men nu börjar lusten smyga sig på igen.

Har haft mer eller mindre fullt upp sedan jag slutade blogga efter sommaren.
Under min tid som arbetslös fick jag mycket att tänka på så nu efter jul började jag plugga in gymnasiet för att sedan söka till djursjukskötar utbildningen i skara, jag har även fått nytt jobb som jag även sagt upp mig från då ett bättre erbjudande dök upp så för tillfället så pluggar jag nästan heltid 350 poäng (400 p är heltid) jobbar 88 % och går inskolning på nya jobbet så mycket hundträning har det inte blivit vilket märks på Aphrael som är väldigt loj och uttråkad, men det ska vi råda bot på.
Och i sommar med lite tur ska jag jobba på Bagarmossens regionsdjursjukhus, så det är bara att hålla tummarna och hoppas på att jag gav ett riktigt bra intryck på intervjun så jag få komma på en andra intervju.

Jag har även hunnit med att renovera lägenheten under min arbetslösa tid, så nu har jag bara vardagsrummet kvar men det kommer få vänta ett tag då det inte bara innebär nya tapeter utan även nya möbler, jag har kollat ut nya bokhyllor och tv bänk, soffa och soffbord är lite svårare, jag ska även försöka hitta ett nytt köksbord med 6 platser, tycker att 4 plattser är lite lite om man vill ha vänner på middag.


Köket tar sakta form, till hjälp hade jag sötaste L


Spottar ovanför diskbänken och det ska upp led spottar över fondväggen oxå


Hallen blev rätt och slätt målad grå istället för grön


Sovrummet

Sen har vi även varit i Göteborg på My dog och musikalen, West side story, Vi hade en mysig helg med god mat och dryck, trevligt sällskap och trötta hundar på kvällarna.
Vi var bla. på ett fik doppio som var hundtillåtet och på lördag kväll åt vi på en irlänsk pub som oxå var hund tillåtet.
West side story var jag dock mycket besviken på, halvdant framträdande och riktigt tråkig story, men men vi hade det bra ialla fall.


Vi bodde på en båt/hotell, mysigt men små rum


Rosa bubbel, mys och god mat


Aphraels nya fina halsband

Nu ska jag sätt mig och göra lite matte läxa och sen fundera ut nån middag, jag har legat magsjuk sen helgen men börjag känna mig lite bättre nu så förhoppningsvis kan jag få lite skol arbete ur vägen.







Om

Min profilbild

Veronica & Aphrael

Jag och Aphrael startar vår första lydnads tävling den 14 oktober, tidigare har vi bara ställt ut med bra resultat första utställningen blev det både hp, bir och big 5 sedan har vi fått släta ettor. Men tack vare en dålig dommare som skrämde aphrael har vi fått jobba med att socialicera henne igen hon har alltid varit skeptisk mot främlingar men efter den dåliga erfarenheten i utställningsringen har jag fått kämpa ordentligt med hennes rädsla. Och när jag väl fått bukt med den och bestämt att vi ska vara klara med LP1 i sommar så visar det sig att hon har patella luxation och behöver opereras, operationen gick bra och nu tar vi nya tag. I övrigt handlar bloggen om mitt liv och våran resa genom hund kurser, träningar och tävlingar, välkommen till vår vardag ____________________________________ ♡ Jag är den jag är, aldrig att jag skulle ändra mig för din skull, men just därför kommer älska mig ♡ (mitt motto här i livet)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela