Viva la vevve

♥ It´s my life, med allt från dagliga livet till hundträning ♥

Musikal och tjejmys

Publicerad 2012-09-27 15:18:56 i Viva la vevve,

På lördag ska jag och Therese på Dirty dancing musikalen, hoppas den är riktigt bra. Vi ska börja kvällen med rosa skumpa, god mat och gott vin, jag ska laga plankstek med hemgjord choronsås alá per morberg, han hade lagt upp ett förslag på facebook med ett recept från sin nya kokbok, filé oscar på kalv med just choronsås och det var därifrån jag fick idén om att laga det fast på planka. Jag ser verkligen fram emot helgen ska bli så mysigt att träffa Therese igen var längesedan nu, efter musikalen ska vi möta upp Elin och Elvis någonstans och dricka några drinkar, sen lär jag nog vara lagom pigg på söndag när jag har dubbla hundkurser, tur att den första börjar kl 13 iaf:)

Idag har det inte blivit mycket gjort, jag skulle ha varit ner till centrum och köpt ny mascara och hämtat ut biljetterna men orken har flugit sin kos. När Andreas kommer från jobbet ska vi åka och handla inför helgen sen blir det raka vägen till klubben och sen jobb inatt.

Om

Min profilbild

Veronica & Aphrael

Jag och Aphrael startar vår första lydnads tävling den 14 oktober, tidigare har vi bara ställt ut med bra resultat första utställningen blev det både hp, bir och big 5 sedan har vi fått släta ettor. Men tack vare en dålig dommare som skrämde aphrael har vi fått jobba med att socialicera henne igen hon har alltid varit skeptisk mot främlingar men efter den dåliga erfarenheten i utställningsringen har jag fått kämpa ordentligt med hennes rädsla. Och när jag väl fått bukt med den och bestämt att vi ska vara klara med LP1 i sommar så visar det sig att hon har patella luxation och behöver opereras, operationen gick bra och nu tar vi nya tag. I övrigt handlar bloggen om mitt liv och våran resa genom hund kurser, träningar och tävlingar, välkommen till vår vardag ____________________________________ ♡ Jag är den jag är, aldrig att jag skulle ändra mig för din skull, men just därför kommer älska mig ♡ (mitt motto här i livet)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela