Viva la vevve

♥ It´s my life, med allt från dagliga livet till hundträning ♥

Ångest...

Publicerad 2016-10-22 14:44:00 i Viva la vevve,

Sitter ensam hemma fortfarande iklädd pyamas och lyssnar på creepypodden jag försöker få ordning på mina tankar och ta komando över den ångest som bröt ut igår, då yttligare ett inlägg om graviditet poppade upp i min facebook.
Svårt att andas och ett tryck över bröstet som ger en konstig smärta, ja det är symtom på panikångest...jag har endast en enda gång tidigare haft en ångestattack och då gick den över på nån timme.
Jag känner mig så ensam trots att jag själv valt ensamheten så är det ändå inte ensam jag vill vara, men jag vill inte ha sällskap heller....Jag vill krypa ner under täcket och sova för all framtid och aldrig vakna igen, men lägger jag mig ner kommer ångesten med mer kraft och jag vet att sova inte kommer lösa problemet åt mig, jag måste själv ta komandot över mina känslor och försöka stänga dom inne även denna gång, ja jag vet att stänga känslor inne gör bara saken värre, men jag orkar inte ta tag i känslorna för om jag gör det kommer jag falla och faller jag kommer jag kanse inte orka resa mig upp igen...
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Veronica & Aphrael

Jag och Aphrael startar vår första lydnads tävling den 14 oktober, tidigare har vi bara ställt ut med bra resultat första utställningen blev det både hp, bir och big 5 sedan har vi fått släta ettor. Men tack vare en dålig dommare som skrämde aphrael har vi fått jobba med att socialicera henne igen hon har alltid varit skeptisk mot främlingar men efter den dåliga erfarenheten i utställningsringen har jag fått kämpa ordentligt med hennes rädsla. Och när jag väl fått bukt med den och bestämt att vi ska vara klara med LP1 i sommar så visar det sig att hon har patella luxation och behöver opereras, operationen gick bra och nu tar vi nya tag. I övrigt handlar bloggen om mitt liv och våran resa genom hund kurser, träningar och tävlingar, välkommen till vår vardag ____________________________________ ♡ Jag är den jag är, aldrig att jag skulle ändra mig för din skull, men just därför kommer älska mig ♡ (mitt motto här i livet)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela